Officetrader

SAMEN VOOR HET BESTE RESULTAAT.

Bij Officetrader staan we voor samen voor het beste resultaat gaan. Niet alleen samen met de klant, maar ook samen als team. Door in teamverband te werken met het gevoel dat je als een groep vrienden aan de slag gaat, creëren we een energieke werksfeer om zo elk project met succes af te ronden.

Ontstaan

Officetrader is ruim 12 jaar geleden opgezet als inkoper van gebruikt kantoormeubilair voor een goede toevoer gebruikt kantoormeubilair voor de verkoop. Inmiddels is Officetrader uitgegroeid tot dé ontzorger op het gebied van gebruikt kantoormeubilair en verbreden we onze dienstverlening verder dan enkel de opkoop. Of het nu gaat om een klein of groot bedrijf; Officetrader biedt altijd de beste oplossing!

Kernwaarden

De kernwaarden van Officetrader zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. We vinden het belangrijk om:


-    Te gaan tot het uiterste voor onze klant. 
We beloven de klant veel. Daarom doen we als team ons uiterste best om de klant optimaal te bedienen en elkaar scherp te houden in het nastreven van deze waarden.


-    Te inspireren 
Door het vertellen van het circulaire verhaal van onze tweedehands kantoormeubelen en het bijdragen aan duurzaamheid.


-    Te veranderen
In deze tijd van veranderingen kunnen ook wij niet stilzitten. Wee veranderen elke dag om zo het beste uit ons bedrijf en uit elkaar te halen.


-    Te innoveren
We proberen onze dienstverlening te optimaliseren, zodat we onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden en elke soort klant van dienst kunnen zijn.