top of page
Duurzaam - Officetrader - Albeka - Web-10_edited.jpg

Logistiek

HANDEN UIT DE MOUWEN.

Houd jij ervan om in je werk de handen uit de mouwen te steken en te knallen? Ben jij gedreven, houd je van aanpakken en schrikt een stukje technisch en ruimtelijk inzicht jou niet af? Dan ben jij op de afdeling logistiek niet te missen!

[19-01-2021] - Uithuizing Office Trader-17.jpg
Uit- en verhuizen
Verhuizing-Verheij-7_edited.jpg
Demontage op locatie
Duurzaam - Officetrader - Albeka - Web-10.jpg
Transport
21-05-2021 - Sfeer-9.jpg
Interne verwerking

Logistiek is bij Officetrader een van de allerbelangrijkste afdelingen. Op deze afdeling begint alle toe- en aanvoer van gebruikt kantoormeubilair wat de verkoop in gaat. Met een jong en tof team ga je aan de slag om de grootste kantoorpanden van Nederland uit te ruimen en kantoormeubels op locatie te demonteren. Vervolgens worden de goederen met ons eigen transport verhuisd of naar ons magazijn vervoerd om daar verwerkt te worden.

Met een supertof team en variërende werkzaamheden gedurende je werkweek, heb je altijd een goede basis om efficiënt en energiek aan de slag te gaan om zo onze projecten met succes af te ronden.

Huidige vacatures:

Actuele vacatures:

Open sollicitatie

Denk jij dat je een versterking zou kunnen zijn voor één van onze afdelingen maar zijn er op het moment geen vacatures? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet zit jij binnenkort bij ons op gesprek!

Hendrik Ido Ambacht

bottom of page