top of page
21-05-2021 - Sfeer-9.jpg

Magazijn

ALLES OP ZIJN PLEK.

Bij Officetrader zijn magazijnmedewerkers een zeer belangrijke schakel tussen de inkoop en logistiek. In het magazijn zorg je ervoor dat de binnenkomende goederen snel verwerkt worden om zo een efficiënte goederenstroom te realiseren.

thumbnail_IMG_7069.jpg
Laden en lossen
21-05-2021 - Sfeer-17.jpg
Verwerking magazijn
Foto's Office Trader en Albeka-4_edited.jpg
Controle en reparatie
thumbnail_IMG_7071_edited_edited.jpg
Goederenstroom

Op het magazijn van Officetrader werk je in harmonie met de logistieke afdeling. Waar de logistieke afdeling op de buitendienst bezig is om al het kantoormeubilair naar het magazijn te krijgen, ben jij intern bezig om alle binnenkomende goederen te verwerken. Verwerken kent veel fases. Eerst worden alle binnenkomende goederen gelost.

Daarna worden de meubels in-huis gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Samen met een leuk en jong team zorg je er vervolgens voor dat al het meubilair op de juiste plek komt te staan en is verwerkt voordat de nieuwe lading binnenkomt.

Huidige vacatures:

Actuele vacatures:

Open sollicitatie

Denk jij dat je een versterking zou kunnen zijn voor één van onze afdelingen maar zijn er op het moment geen vacatures? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet zit jij binnenkort bij ons op gesprek!

Hendrik Ido Ambacht

bottom of page